Hubertuslaan 20 | 4834 SH Breda | T 06 29 22 22 22 | vossen@juridischadviesvossen.nl

Profiel

vossenMr. Friso Vossen heeft zijn studie Nederlands recht met als specialisatie bestuursrecht gevolgd aan de Universiteit Maastricht en in 1996 afgerond. Daarna werkte hij als stafjurist bij de Afdeling Juridische Zaken van de gemeente Eindhoven en als advocaat bestuursrecht bij Koch & van den Heuvel advocaten in Breda.

In 2009 is Friso gestart met zijn eigen onderneming, Juridisch Adviesbureau Vossen. Daarmee heeft Friso invulling gegeven aan zijn ambitie om onafhankelijk en naar eigen inzicht als jurist bestuursrecht werkzaam te kunnen zijn. Juridische bijstand aan particulieren en ondernemers op het gebied van omgevingsrecht maar tegelijkertijd ook juridische dienstverlening aan overheden op hetzelfde terrein. Door deze combinatie weet Friso precies welke belangen aan beide kanten een rol spelen en op welke wijze het beste resultaat in een zaak kan worden behaald.

Friso is lid van de Vereniging voor Bestuursrecht (VAR) en de Vereniging voor Bouwrecht (VBR). Verder houdt hij zijn kennis up to date door jaarlijks verschillende vakinhoudelijke cursussen te volgen. Friso beschikt over een breed netwerk van andere deskundige juristen/advocaten, stedenbouwkundigen, rentmeesters en taxateurs, architecten, civiel projectmanagers, bouwkundigen en vastgoedprofessionals. In overleg met cliënt kan dit netwerk worden ingeschakeld indien nodig.

Friso heeft geen personeel in dienst en beschikt niet over een duur kantoorpand. U betaalt alleen voor de diensten van Friso zelf en bent daardoor verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!